17.3.08

Συνέντευξη με τον προπονητή βόλεϋ κ. Νικολαΐδη

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ME ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ - ΒΟΛΕΙ Κ. ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ

Επιμέλεια: Βλάχου Αλεξάνδρα Α1

- Kύριε Νικολαϊδη, θα θέλαμε να σας θέσουμε κάποιες ερωτήσεις σχετικές με τον αθλητισμό

- Με μεγάλη χαρά θα σας λύσω όλες τις απορίες .

-Η πρώτη ερώτηση αναφέρεται στην προσωπική σας, υγιεινή ζωή ……

-Πριν με ρωτήσεις οτιδήποτε, πρέπει να σας εξομολογηθώ πως τους κανόνες υγιεινής τους τηρώ και μάλιστα με το παραπάνω.

-Εννοείτε πως γυμνάζεστε καθημερινά και καταφέρνετε να προσπερνάτε τις λιχουδιές διατηρώντας έτσι σε καλή κατάσταση το σώμα σας;

-Κοιτάξτε, η αλήθεια είναι, πως τόσο εγώ, όσο και η οικογένειά μου μερικές φορές, ξεφεύγουμε από τους κανόνες αλλά μπορώ να ομολογήσω, ότι αυτό γίνεται σπάνια.

-Μερικοί άνθρωποι μόνο στη λέξη «ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ» τρελαίνονται. Τί τους συμβουλεύετε να κάνουν ώστε να ξεπεράσουν το φόβο τους; Γιατί πράγματι η άσκηση είναι φόβος.

-Σαφώς και στο άκουσμα της γυμναστικής σου έρχονται στο νου οι κοιλιακοί, οι ραχιαίοι, η πίεση, ο ιδρώτας. Όμως η γυμναστική έχει και τα πλεονεκτήματά της. Πάνω από όλα σου χαρίζει ένα υγιές και καλλίγραμμο σώμα. Επίσης, μια ζωή γεμάτη υγεία έχοντας τη δυνατότητα να δοκιμάζεις όλες τις γεύσεις αλλά σε όχι και τόσο μεγάλη ποσότητα.

-Θα μπορούσατε να μας πείτε, πώς ένας άνθρωπος μπορεί στο σπίτι του να κάνει απλή γυμναστική; Μάλλον χρειάζεται μια καλή αρχή έτσι δεν είναι;

-Λοιπόν, θα σας πω ένα μυστικό που θα σας βοηθήσει πολύ για να ξεκινήσετε. Θα βάλετε απλή, χαλαρή μουσική και θα κάνετε απλά πράγματα, λίγες διατάσεις, 10 κοιλιακούς, 10 ραχιαίους. Όλα αυτά με μέτρο. Ποτέ μη σκεφτείτε να αρχίσετε απότομα, είναι επικίνδυνο!!! Η μουσική θα σας χαλαρώσει και θα σας δώσει ένα ρυθμό.

-Ειλικρινά, σας ευχαριστούμε πολύ για τον πολύτιμο χρόνο που μας χαρίσατε.

-Εγώ σας ευχαριστώ και βάλτε τη γυμναστική στη ζωή σας για να είστε υγιείς, όμορφοι και άνετοι.


ΓΥΜΝΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ !!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: