7.12.09

10η ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ



Τρίτη 01-12-2009

Δέκατη χρονιά της γιορτής των Αγγέλων. Χιλιάδες κόσμος περιμένει να δει τον επίσημο καλεσμένο της φετινής χρονιάς, το Μιχάλη Χατζηγιάννη.
Ξεκινώ για την πλατεία Αριστοτέλους. Λεωφορεία γεμάτα. Στην Αριστοτέλους χιλιάδες άνθρωποι.
Ώρα 7μ.μ. Κατευθυνόμαστε προς το χώρο των εκδηλώσεων. Σε λίγο εμφανίζεται μια χορωδία μικρών παιδιών που ξεκινά να τραγουδά χριστουγεννιάτικα. Αμέσως μετά το δέντρο και το καράβι της πλατείας ανάβουν, ενώ δεκάδες πυροτεχνήματα φωτίζουν τον ουρανό.
Τα φώτα της σκηνής άναψαν, όλοι φώναζαν!

Ο Μιχάλης βγαίνει στη σκηνή και το τραγούδι ξεκινά! Μέσα σε λίγα λεπτά όλος ο χώρος κατακλύστηκε από κόσμο.
Ο Μιχάλης ξεσηκώνει τους πάντες. Το σκηνικό ήταν καλά στημένο έτσι ώστε να φαίνεται ο Μιχάλης από παντού. Στην περίπτωση που δεν μπορούσες να τον δεις στη σκηνή των έβλεπες από τη γιγαντοοθόνη. Ήταν μια πανέμορφη μουσική βραδιά!
Για όσους έχασαν τη φετινή γιορτή των αγγέλων, ελπίζω του χρόνου να σας δοθεί η ευκαιρία. Για όσους φοβούνται ότι θα έχει πολύ κόσμο και θα ταλαιπωρηθούν να βρουν πάρκινγκ... καλύτερο θα ήταν να πάρουν ένα μέσο μαζικής μεταφοράς!

Κείμενο, σχέδιο: Παύλος Ψαθάς, Β2

3 σχόλια:

arti είπε...

Στείλτε μας τα σχόλιά σας για τη γιορτή των αγγέλων!

Ανώνυμος είπε...

Καλέ μου Παύλε
χαίρομαι πολύ που πέρασες τόσο όμορφα κι ακόμη πιο πολύ χαίρομαι που θέλησες να μοιραστείς την εμπειρία σου με μας, τους φίλους σου. Σχεδόν με έπεισες να πάω κι εγώ στην επόμενη γιορτή αγγέλων. Αν είναι να συναντήσω τέτοια καλά παιδιά σαν κι εσένα, χαλάλι θα το... υπομείνω... Να είσαι καλά, παιδί μου, να μεγαλώνεις με χαμόγελα. Καλές γιορτές, οι άγγελοι δικοί σου.
Αλίκη Σ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ,ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΕΚΕΙ!!!ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ!!!!